Cursus: "Creëren van je Werkelijkheid
- in je dagelijkse praktijk"

Stel je voor dat alles werkelijk mogelijk is, wat zou je dan willen?
Waarvoor zou je dan kiezen?
Wat voor leven zou je dan leiden?Geef je dromen een kans: het is zo fantastisch als ze uitkomen! En jij hebt alles wat je nodig hebt om ze uit te laten komen, hier en nu.

Jij hebt het in je om te creëren wat je werkelijk wilt. Je leven kan goed zijn; zelfs perfect. Het kan je precies brengen waar je het meest op hoopt! Dat begint met je ervan bewust worden dat je je eigen werkelijkheid creëert. Dan kun je je meer en meer gaan zien en begrijpen hoe je dat doet en kun je steeds meer invloed uit gaan oefenen op wat je creëert - zodat je leven elke dag meer gaat lijken op wat voor jou ideaal is.

Deze bewustwording is bereikbaar voor alle mensen die hun leven in eigen hand willen nemen en bereid zijn hun lot actief een heleboel positieve wendingen te geven; voor pioniers die ergens van binnen al weten - of bereid zijn zich te openen voor het idee - dat wat hen schijnbaar willekeurig overkomt, helemaal niet zo willekeurig is.

Door dit te gaan beseffen, krijg je een heel scala aan krachtige en praktisch toepasbare middelen in handen om direct aan de slag te gaan en steeds meer te creëren wat je echt in je hart wilt.
Op een moeiteloze, vanzelfsprekende, speelse manier maak je steeds meer en dieper contact met de energie van wat je wilt - zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Daardoor zul je deze energie meer en meer gaan terugzien in jouw werkelijkheid.
Jij zelf maakt daarbij een natuurlijke transformatie en expansie door. Alsmaar meer levensenergie gaat door je stromen! Je leert wat een vreugdevol, vrolijk en vanzelfsprekend proces creëren van je werkelijkheid is!

'Creëren' - in je dagelijkse praktijk

Natuurlijk leer je op deze cursus de vaardigheden die verbonden zijn met bewust(er) Creëren van je Werkelijkheid, maar we gaan ons vooral richten op het toepassen van deze vaardigheden in je dagelijks leven. Met enkele simpele, moeiteloze en zelfs speelse ingrepen kun je echt je leven naar je hand gaan zetten. Dit hoeft je geen tijd te kosten: de meeste mensen zal het juist tijd opleveren! De methodiek is duurzaam: je kunt mijn methodes relatief moeiteloos voortzetten over langere tijd, zodat je je nieuwe handelingen echt eigen maakt en er zelfversterkende groei en vooruitgang tot stand komt. Licht, stroming en positiviteit springen dan van één gebied van je leven over naar andere gebieden. Gevoelens van voldoening, bekrachtiging en aanmoediging motiveren je dan heel vanzelf om door te gaan.

Ben je er klaar voor om deze stap in bewustwording te maken?
Verwonder je dan verder met onze "Inleiding in de Kunst van Creëren".

Zie ook: Inhoud van de cursus "Creëren van je Werkelijkheid".

Locatie: Chateau St. Gerlach

Sinds het jaar 2000 geef ik iedere zomer cursussen en individuele sessies op een bijzondere, vredige, liefdevolle, spirituele krachtplek bij Valkenburg. Deze plek is al eeuwenlang energetisch verbonden met de Heilige Gerlachus, wiens naam het ook draagt.
Chateau St. Gerlach ligt in een uitgestrekt natuurreservaat aan het riviertje de Geul. Tussen cursus-sessies door, kun je hier uitrusten en genieten van het gevoel er even helemaal uit te zijn.

Lees hier meer over je verblijf op het chateau.

Wanneer en waar deze cursus wordt gegeven, vind je in het Cursusoverzicht.

Zie ook ons boek "De Kunst van Leven: Creëren van je Eigen Werkelijkheid".


vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl