Cursus: "Creëren van je Werkelijkheid"Stel je voor dat alles werkelijk mogelijk is, wat zou je dan willen?
Waarvoor zou je dan kiezen? Wat voor leven zou je dan leiden?
Stel je voor dat je heel erg veel van jezelf houdt en jezelf helemaal accepteert. Stel je voor dat je niemand anders op Aarde zou willen zijn dan jezelf, omdat het zo fantastisch is om jou te zijn. Wat zou je dan willen? Wat zou je dan met je leven doen? Waar ga je dan voor?

Als je zou weten dat de Aarde en alle mensen zich perfect zouden redden zonder jouw hulp en inzet, wat zou je dan creëren? Als niemand je nodig heeft en je niemand hoeft te helpen, wat wil je dan het liefst doen? Door je dit voor te stellen en in te vullen, ruim je lage interpretaties van liefde en zorg op.

Als je nu een Verlichte Meester zou zijn en op geen enkele manier meer zou hoeven te groeien, wat zou je dan doen? Zou je nog iets willen neerzetten op Aarde? Wat zou dat dan zijn? Stel je voor dat je helemaal gelukkig bent; dat je ieder moment straalt en ontzettend blij bent. Je bevindt je voortdurend in een staat van blijheid, vreugde en stralendheid. Wat wil je dan?

Wat wil je dan creëren? Waarvoor kies je wanneer je kiest vanuit vreugde en geluk? Richt je een diamanten standbeeld op voor stralendheid? Werk je met de mooiste kleuren? Ga je dansen, rennen, springen?

Ik heb vrijheid hier boven op heel veel verschillende manieren gedefinieerd. Via deze vragen aan jezelf kun je vrijheid bekijken vanuit verschillende standpunten en energieën; door verschillende brillen. Dit kan je veel inzichten brengen, hoewel je antwoorden hier en daar hetzelfde kunnen zijn. Verschillende delen van je, stemmen in je, kunnen op verschillende dingen reageren.
Kijk wat je bijzonder aanspreekt. Kijk of er verrassende antwoorden zijn. Kijk of er iets is dat je een heel goed gevoel geeft of je diep vanbinnen zegt dat het belangrijk is. Kijk of er iets bovenkomt waarvan je weet dat je die het allerliefst zou willen. Pak er dan 1 tot 5 uur uit en probeer die duidelijk te formuleren. En voel je erbij helemaal vrij! Want dat wat ECHT waardevol voor je is vind je vanaf vrijheid!

Uit ons boek Liefde en Vrijheid door Barbara Borecka en Rene Argonijt.

Creëren van je werkelijkheid

Geef je ware dromen een kans: het is zo fantastisch als ze uitkomen! En jij hebt alles wat je nodig hebt om ze uit te laten komen: je heb de stralende Bron van overvloedig Goddelijk Licht in de kern van je Zijn!

Jij hebt het in je om te creëren wat je werkelijk wilt. Je leven kan goed zijn. Het kan je brengen waar je hart naar verlangt. Dat begint met je ervan bewust worden dat je je eigen werkelijkheid creëert door middel van je vibratie. Dan kun je meer en meer gaan zien en begrijpen hoe je dat doet en kun je steeds meer invloed uit gaan oefenen op wat je creëert. Deze bewustwording is bereikbaar voor alle mensen die hun leven diep willen begrijpen vanuit Hoger Bewustzijn en bereid zijn hun lot actief een heleboel positieve wendingen te geven, afgestemd op hun Ware Zelf, de diepe Bron in de kern van hun Zijn. Voor pioniers die ergens van binnen al weten - of bereid zijn zich te openen voor het idee - dat wat hen schijnbaar willekeurig overkomt, helemaal niet zo willekeurig is.

Door dit te gaan beseffen, krijg je een heel scala aan krachtige en praktisch toepasbare middelen in handen om direct aan de slag te gaan en steeds meer te creëren wat je echt in je hart wilt en wat je hier gekomen bent te doen: als Ziel, als je Ware Zelf; voorbij de illusies van de Aardse vlak. Op een moeiteloze, rustgevende, harmonieuze en vaak speelse manier, maak je steeds meer en dieper contact met de energie van wat je echt, diep van binnen graag wilt, wat voor je klopt, je levendig en gelukkig maakt! Je harmoniseert je ermee, valt ermee samen, energetiseert het, ontwikkelt magnetisme ervoor en leert het proces van omzetten van energie naar materie. Daardoor zul je de energie van jouw creatie meer en meer gaan terugzien weerspiegeld in jouw werkelijkheid. Jij zelf maakt daarbij een natuurlijke transformatie en expansie door. Alsmaar meer levensenergie gaat door je stromen! Je leert wat een vreugdevol, moeiteloos en natuurlijk proces creëren van je werkelijkheid is!

'Creëren' - in je dagelijkse praktijk

Natuurlijk leer je op deze cursus de vaardigheden die verbonden zijn met bewust(er) Creëren van je Werkelijkheid, maar we gaan ons vooral richten op het toepassen van deze vaardigheden in je dagelijks leven. Met bewustwording, verbinding met je kern en een aantal simpele, vrij moeiteloze en zelfs speelse ingrepen kun je echt je leven verbeteren. Het gaat je wat tijd en aandacht kosten: maar in wezen gaat het juist tijd en energie opleveren! Creëren vanuit je Bron werkt heel efficient: volgens de principes van resonantie en synchronisatie.

De methodiek is duurzaam: je kunt mijn methodes relatief moeiteloos voortzetten over langere tijd, zodat je je nieuwe handelingen echt eigen maakt en er zelfversterkende groei en vooruitgang tot stand komt. Licht, stroming en positiviteit springen dan van één gebied van je leven over naar andere gebieden. Gevoelens van voldoening, bekrachtiging en aanmoediging motiveren je dan heel vanzelf om door te gaan.

De methodiek is gevarieerd en krachtig omdat die veel niveaus van je systeem beinvloedt (ook onbewuste en geestelijke lagen daarvan). Het werkt door: een beroep te doen op universele, essëntiele aspecten van je bestaan (zoals je Hoge Zelf, je Ziel, je Goddelijke Zelf), benadering vanuit verschillende uitgangspunten (verschillende vibraties en energie-niveaus), (her)programmering van je energiesysteem, je opladen in transmissie van de hoge energie frequenties met veel helderheid, begeleide meditaties, bewustwording, affirmaties, een krachtige groepsveldenergie door resonantie, lichaamsoefeningen volgens de Chinese Regeneratie leer en de Mexicaanse Sjamanen, werken met chakras, meridianen en kristallen, etc. Deze manier van werken bevordert je zelfstandigheid en creëert een ruimte waarin je eigen, unieke waarheden en waardigheden naar boven komen. Je krijgt feedback, steun en aanmoediging, er is uitleg en ruimte om vragen te stellen.

Begeleiding: Barbara Borecka, transmitter van het Licht, spirituele leraar, healer en life coach sinds 1997, auteur van vijf boeken (samen met Rene Argonijt geschreven):

Ben je er klaar voor om deze stap in bewustwording te maken?
Verwonder je dan verder met onze "Inleiding in de Kunst van Creëren".

Zie ook: Inhoud van de cursus "Creëren van je Werkelijkheid".

Wanneer en waar deze cursus wordt gegeven, vind je in het Cursusoverzicht.

Kijk hier voor reacties van deelnemers van onze cursussen.

Zie ook ons boek "De Kunst van Leven: Creëren van je Eigen Werkelijkheid".vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl