Workshop Geld Creëren

Geld streeft, zoals alles in het Universum,
naar een hogere expressievorm, waarin het
harmonieuzer, mooier, vrediger, vrijer, vreugdevoller is
en meer licht bevat en uitstraalt!
Als er in je leven iets speelt op geldgebied, dan is een onderdeel van je levensmissie om bij te dragen aan transformatie daarvan.We zijn in de School voor Adelaars al meer dan een decennium bezig met het opbouwen van hoge, mooie, goede energie rondom het thema "geld". Al in het jaar 2000 begon ik met het geven van workshops "Geld Creëren" - hoewel ze toen nog anders heetten.
De opbouw van deze energie leidde in 2010 tot de uitgave van ons boek "Geld Creëren" en is sindsdien blijven expanderen en zich verdiepen.

De geld-workshops gaf ik aanvankelijk alleen op zeer luxe locaties, zoals het Amstel Hotel en het Okura Hotel, beide in Amsterdam. De meeste bestaande geleide meditaties rond het thema "geld" zijn daar ook opgenomen.

Nu geef ik op deze zeer luxe - maar ook dure - locaties alleen nog mijn "Luxe workshop Geld Creëren", waarover hieronder meer.

Tussen 2000 tot 2015 zijn er vijf soorten geld-workshop ontstaan, genaamd Goud, Zilver, Platina, Diamant en Parel. Elk van deze workshops behandelde andere aspecten van geld en gebruikte een andere aanpak.
Meer daarover vind je op een aparte pagina.

Sinds 2016 heb ik gekozen voor een nieuwe invulling van de workshop Geld Creëren: iedere workshop staat nu op zichzelf en wordt gevormd vanuit de energie en de Spirituele Leiding die bij mij aanwezig is, enkele dagen voorafgaand aan de workshop.

Iedere workshop "Geld Creëren" is uniek en afzonderlijk te volgen.

Barbara BoreckaUitgangspunten

GELD IS BELANGRIJK
Zolang je een fysiek, materieel lichaam hebt heb je materialistisch eten, kleding en een dak boven je hoofd nodig! En in de omstandigheden waarin je nu leeft heb je daar geld voor nodig. Toch heeft geld meer dan alleen materiële waarde: voor veel mensen betekent geld vrijheid, vreugde, kracht en veiligheid.

JE KUNT BEZIELD ZIJN, HOGE IDEALEN NASTREVEN EN TEGELIJKERTIJD RIJK ZIJN
Het ene kan zelfs het andere ondersteunen. Je Ziel wil meesterschap bereiken op vele verschillende niveaus van werkelijkheid. Je kunt in verbinding met het Hoge vanuit overvloed je eigen unieke, materiële vormen om je heen manifesteren die het licht van je Ziel weerspiegelen.
Als er in je leven iets speelt op geldgebied, dan is een onderdeel van je levensmissie om bij te dragen aan transformatie daarvan.

JE LEEFT IN EEN OVERVLOEDIG UNIVERSUM
Er is een enorme overvloed van energieën beschikbaar die in staat zijn om hele werelden op te bouwen. Alles is mogelijk en het Universum is je goed gezind. Overvloed is je ware aard. Je ware zelf, je Ziel leeft in overvloed, grenzeloosheid, oneindigheid!

JE POTENTIEEL IS ONEINDIG
Je bent opgebouwd uit een overvloed van hoog georganiseerde energieën, emoties, gedachten, atomen en cellen. Wanneer je tekort ervaart, of wanneer je iets wilt van iemand anders ben je vergeten wie je echt bent en hoeveel je te geven hebt! Dan ben je je verbinding met je Ziel kwijt.

GELD IS GOED
Denk aan talloze prachtige projecten, creaties, dromen, en passies die door middel van geld verwezenlijkt zijn! Financiën kan het gebied van je leven zijn waarin je je goed voelt: rustig, zeker, stabiel, onbegrensd, vreugdevol en waarmee je liefdevol omgaat.

ER ZIJN VELE GOEDE RIJKE MENSEN
Niet alle armen zijn goed en niet alle rijken zijn slecht. Als er weinig echte rijke mensen zijn is dat omdat alleen weinig mensen vibreren op dit niveau van rijkdom en het kunnen ontvangen. Niemand neemt iets van iemand anders, iederen krijgt dat wat hij vibreert.

JOUW RIJKDOM VERRIJKT ANDEREN Als je kiest om rijkdom en overvloed te vibreren, verrijk je de aarde en de mensheid met nieuwe frequenties, vooral als je voor hoge, mooie, harmonieuze, liefdevolle, vredevolle frequenties kiest. Iedere rijkdom inspireert en bevordert nog meer rijkdom, de resonantie wordt alsmaar groter.

JE MAG VAN JE GELD GENIETEN!
Met het geld dat je creëert, heb je het recht om dat te doen waar jij in gelooft, wat voor jou belangrijk is en wat je echt vanuit je hart wilt!

JE KUNT LEREN OM JE TE OPENEN OM TE ONTVANGEN
Hoe kan je nog dieper met de onuitputtelijke bron van energie en ideeën in je Ziel versmelten? Hoe kan je het licht dat je uitstraalt, de vormen en diensten die je levert nog mooier, harmonieuzer, vreugdevoller en liefdevoller maken? Open je om geld ervoor te ontvangen.

GELD ONTVANGEN EN UITGEVEN KAN VREUGDEVOL ZIJN
Je kunt je inkomsten en je uitgaven mooi in balans brengen. Geld is een ruilmiddel. Als je meer geld wilt, kijk dan hoe je je bijdrage aan de mensheid kunt verhogen en meer licht kunt toevoegen. Ruil je geld ook voor echte waarde, voor datgene wat je voedt en bekrachtigt. Je bent het waard om een goed inkomen te hebben en je bent in staat om echte waarde te leveren.

FORTUIN IS ALS DE STAART VAN EEN KAT
- zei een wijze man. Als je er achteraan rent, ontsnapt het altijd. Als je je daarentegen ontspant en doet wat je te doen staat, zal het je volgen. Maak je er niet druk over. Laat los.
Inhoud

Je vergroot en versterkt de dingen waar je je aandacht op richt. Veel mensen denken dat ze bezig zijn met geld, terwijl ze vooral bezig zijn met "gebrek aan geld". Zo vergroten ze het geldgebrek in hun leven en versterken ze de rol ervan.

Je wordt je op en door de workshop Geld Creëren bewust van de momenten waarop je geld aantrekt of juist meer "gebrek aan geld". Je wordt je meer bewust van waar je aandacht dagelijks naar uit gaat en gaat beter beseffen dat je daarin op ieder volgend moment een keuze in kunt maken. In deze wereld van overvloed-aan-vanalles ga je jezelf meer zien als kiezer en aantrekker-van-energie. Je leert om je aandacht te richten op de positieve kanten van rijkdom en overvloed, zodat deze kanten een grotere rol in je ervaring gaan spelen - en zo in je leven.

Je gaat gedachten, woorden, overtuigingen en gevoelens oefenen die je magnetisch maken voor meer geld.
Je gaat je harmoniseren met en overgeven aan "je goed voelen". Je gaat leren om minder in gevecht te zijn met wat je niet wilt en je vaker goed te voelen. Zo verklein je de ruimte voor onvrede in je leven en vergroot je de ruimte voor geluk.
Je gaat jezelf steeds meer zien als iemand die het waard is en op de juiste plaats is om geld en andere goede dingen naar zich toe trekken.Methodiek

Ik gebruik een veelheid aan methodieken op mijn workshops. Centraal staat de introductie van diverse aspecten van Licht, van hoge, positieve energie, door middel van meditatieve transmissie. De transmissie laat ik gepaard gaan met een visualisatie, zodat je bewuste persoonlijkheid beter kan meewerken met de opname van de nieuwe energie.

De woorden die ik tijdens een meditatie spreek en de beelden die ik oproep zijn echter lang niet zo belangrijk als de pure energie die ik transmit en die via resonantie in de groep "rondgaat".
Daarnaast werken we met affirmaties en neuro-linguistisch programmeren - in de groep en in twee- of drietallen.

We werken met je Hoger Zelf, diverse Lichtmeesters en Voorspoed Gidsen, met kosmische energie, maar ook met chakra's. De verbinding tussen het Hoge en het Aardse, tussen ideaal en realiteit, tussen visie en materialisatie, ligt aan de kern van de workshop Geld Creëren.

Bij iedere workshop zijn er nieuwe channelingen. Ik channel altijd nieuwe boodschappen en inzichten. Ook de oefeningen varieer ik ter plekke - met hulp van de Gidsen van het Licht. Soms komt dat er op neer dat hele nieuwe oefeningen doorkrijg.
De boodschappen die ik op de workshops channel, zijn dan actueel of er is op dat moment genoeg energie rond opgebouwd om op aarde ontvangen te kunnen worden. Soms zijn boodschappen ook bij uitstek geschikt voor de specifieke groep die bijeen is.
Dat is ook zo fijn aan het werken met channelingen: geen bijeenkomst is ooit hetzelfde als een vorige. Er is altijd nieuwe energie, vers van de pers; er zijn altijd weer andere Lichtmeesters bij betrokken; andere Hartmeesters, andere Creëren-Meesters, andere Gidsen van het Licht.

Verder is er ruimte voor uitleg en bestaat er ruim gelegenheid om vragen te stellen.
Een aantal hand-outs met praktische tips - "Genieten van Geld in je dagelijkse leven" - krijg je mee naar huis.Luxe workshop Geld Creëren

De "Luxe workshop Geld Creëren" wordt exclusief gegeven op zeer luxe locaties, zoals het Amstel Hotel, het Okura Hotel etc. Deze workshop is daarom duurder, qua deelname, dan de reguliere workshops Geld Creëren. Daar staat tegenover dat we op deze luxe workshop gebruik maken van de overvloedige energieën van rijkdom die op deze zeer luxe locaties aanwezig zijn.

Tussen 2000 en nu werden de meeste workshops "Geld Creëren" gegeven in het 5-sterren Amstel Hotel, in Amsterdam. Het Amstel Hotel heeft bewezen er een uitstekende locatie voor te zijn. Er is daar een overvloed van de vibratie van geld, rijkdom, gemak, luxe, vanzelfsprekendheid en ... overvloed! Het prachtige gebouw en het smaakvolle, uitgebalanceerde interieur ademen rust, moeiteloosheid en stabiliteit.
Al meer dan een eeuw verblijven er in het hotel vele gasten die er ruimere gedachten, positieve overtuigingen en goede gevoelens over geld en rijkdom vibreren. Dit bijzondere gebouw staat ook niet toevallig waar het staat: deze plek aan de Amstel was al ver voor onze jaartelling een krachtplaats en bron van positieve energie.


Op de workshop Geld Creëren leren we om ons af te stemmen op de hoogstmogelijke geldvibratie en het Amstel Hotel helpt daarbij. Net zoals je zwemmen het beste kunt leren in een overvloed aan water, zo kun je rijk zijn het beste oefenen en je eigen maken in een rijke omgeving. En het Amstel Hotel is méér dan dat: het is een bijzondere spiritueel knooppunt van overvloedsvibraties.

Veel deelnemers voelen zich echt anders in een mooie suite van het Amstel Hotel dan in een gewone zaal, in een gewoon gebouw. Deze plek geeft je een ander perspectief.Reacties

Enkele creatieve lezers van ons boek "Geld Creëren" hebben hun geldgedichten met ons gedeeld. Check ze hier.

"Open dag Spiritueel Centrum de Roos. 3e workshop : Geld creren van Barbara Borecka. Ik neem plaats op 1 van de stoelen in een heerlijk lichte zaal. Ik doe mijn telefoon uit en zie ... 16:16 uur op de klok.
16.16 uur
Al je materiele behoeften worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je wenst, en dat is wat je ontvangt.
Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachte aan of zorgen am materiele zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.
We starten met een lichaamsoefening. Overal kloppen, tikken en handen warm wrijven en warmte brengen naar lichaamsdelen. Energie opwekken door handen wrijven. Kloppen op chakra punten en op de lever, milt, nieren, onder de oksels etc. Loslaten. Energie opwekken. Energie vernieuwen.
Tweede gedeelte een begeleide meditatie en energie transitie.
Wow! Een diepe diepe intens diepe meditatie mocht ik beleven.
Ook zag ik - en dat heb ik niet zo snel n wanneer ik het wl heb niet zo duidelijk - een gouden soort van lava. Vloeibare gouden vlekken, druppels, stromen.
Magisch. En na de meditatie helemaal licht, helder en ontspannen.
En een leuke ontmoeting met Margreet Ruyter liep erop uit dat ik Margreet mocht uitnodigen voor een spontane spiegelsessie ter plekke. Daar stond ze voor open en zo sloot ik een bijzondere dag af met het geven van een spiegelsessie.
Ik kan na vandaag alleen maar wr zeggen .... volg je hart. Follow your inner wisdom.
En follow the signs.

Jolanda Bot, SoulReflection Coach
SoulReflection Evenementen"

"Ik ben net terug van de workshop in het Amstelhotel (10 juni 2018). En buiten dat ik het geweldig vond wil ik via deze mail laten weten hoe geweldig ik Barbara vind. Ik heb veel inspirerende mensen meegemaakt maar jeetje zij staat voor mij echt op nummer 1. Wat een fijne lieve warme energie. Jullie zien mij zeker terug in de toekomst. Maar voor nu Barbara duizend maal dank! Je bent echt speciaal en wat fijn dat je dit prachtige werk doet."

"Ik wil graag wat delen met Barbara nav een prachtig diepgaand "Workshop Geld Creëren" afgelopen zondag (8 april 2018).
Een offerte waarvan ik allang de hoop had opgegeven dat de potentiele klant daarmee akkoord zou gaan, heb ik afgelopen maandag onverwachts met akkoord weer teruggekregen. De op zondag gecreeëerde affirmatie 'Geld stroomt overvloedig naar mij toe' heeft zich meteen laten gelden."

"Lieve Barbara, wat heb ik genoten van de "Workshop Geld Creëren" afgelopen zondag (8 april 2018). Ik wil je graag bedanken voor jouw warmte en liefdevolle "leiding" van de workshop en jouw warmte en liefdevolle uitstraling over Geld. De meditatie vond ik prachtig, wat een mooi Licht en wat fijn om daarin te kunnen zijn en dit te ervaren. Ik voel dat Geld veel dichter bij me staat, als een vriend, zo mooi."

"Hartelijk bedankt voor de mooie meditatie! Het begint al zijn vruchten af te werpen! Denken in overvloed en postieve affirmaties!"

"Ik wil jullie laten weten hoe ontzettend dankbaar ik ben voor de "Workshop Geld Creëren". Er gebeuren allerlei fijne veranderingen in-en om ons heen. Zoveel inzichten, zoveel ontwikkelingen, innerlijke rust, wensen die uitkomen en in korte tijd een aantal liefdevolle mensen in ons leven. Ik blijf me verbazen wat het Universum ons schenkt vanuit je eigen Ziel."

"Wat was de workshop fijn gisteren. Echt heerlijk. Ik merk het vandaag nog steeds heel sterk. De kristallen heb ik gereinigd, met name die grote die ik om had. En ook die draag ik vandaag weer. Ik voel me licht en mijn zelfvertrouwen is aanwezig vandaag. Wat lekker."

"Ik vond de workshop Geld Creëren in Amsterdam echt super! Ben er heel erg blij mee. Iedereen vraagt er hier in Belgie naar. Zelfs enkele Belgen die nu in Egypte zitten hebben interesse, goed hé! In de korte tijd tussen nu en zondag is er toch heel wat gebeurd - op een positieve manier natuurlijk: meer mogelijkheden komen op mijn pad. Ik ben er heel erg blij en dankbaar voor! Duizendmaal dank en vast en zeker tot een volgende workshop Geld Creëren"

"Een enorm dankjewel voor de fantastische workshop Geld Creëren die ik heb ervaren. Alles stroomt en ik voel me open... Wat een heerlijk gevoel. Vandaag kreeg ik een brief met daarin de woorden: 'Hartelijk dank voor de rekening die je mij hebt gestuurd [...] Ik zal meteen betalen.' Voor mij een teken dat er voor mij op geldgebied een stroomversnelling op gang is gekomen. Ook het Amstel Hotel is echt een fijne plek om te zijn, goed uitgekozen!"

"Ik wil jullie bedanken voor de fijne workshop Geld Creëren in het Amstelhotel! Ik heb de CD met geldaffirmaties en het boek "Geld Creëren: Ware Doorbraak en Bevrijding" meegenomen naar Portugal waar ik een week op vakantie was. Het was heerlijk om de CD te luisteren in een ligbad met schuim en om het boek te lezen in de zon op het strand! Ik voel me nu al zeer rijk!!"

"Heel hartelijk dank voor de mooie tijd op workshop Geld Creëren. Ik heb het heel prettig, lief, aangenaam en ontspannen ervaren. Het was een dag om nooit meer te vergeten. Het begin van een nieuw leven."

"We zijn in november 2008 op de workshop Geld Creëren geweest. Na de workshop ging het snel met alles waar we van droomden. We wilden ons huis verkopen om met de opbrengst een nieuwe onderneming beginnen. Dat ging heel snel, met een goede winst. We kregen op één van de mooiste plekken van Den Haag een winkelpand voor een goede prijs. We hadden gehoopt dat de plek van onze winkel ons door het Universum zou worden aangereikt en dat is echt gebeurd! We hebben daarnaast een heel mooi huis gevonden dat wonderlijk in ons nieuwe leven past. Alles gaat geweldig en deuren gaan voor ons open! We zijn God, Engelen en het Universum dankbaar, maar ook jou bedanken we, omdat je ons zo goed dit pad hebt gewezen en voor ons verbinding hebt gemaakt met de Onzichtbare Wereld."

"Wat fantastisch dat de workshop Geld Creëren zo leuk was! We zijn druk bezig samen jullie geldboek te lezen. Heerlijk om te lezen!!! En de Geldaffirmaties CD ligt klaar achter het schilderij dat we gaan verkopen...!"


Wanneer en waar de volgende workshop wordt gegeven,
vind je in het cursusoverzicht.

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl