Heb je problemen met het lezen van deze email? Open hem in je browser.

School voor Adelaars

Nieuwsbrief september 2022

Lieve Lichtwerkers, Pioniers, Adelaars en vrienden,

Ik leef vaak sprookjes en dromen! Leven kan echt mooi zijn!
Ik gebruik de technieken van ‘Creëren van je werkelijkheid’, speciale holistische lichaamsoefeningen en ik houd mijn trillingsniveau hoog met Light Body technieken.
Ik inspireer graag anderen door mijn voorbeeld, mijn boeken, cursussen en coaching!

We zijn hier gekomen voor het vervullen van onze levensmissie en de methodieken van ‘Creëren van je werkelijkheid’ en ‘Awakening your Light Body’ bieden ons daarvoor een effectieve, diepgaande manier. Want dat is de methodiek van je focussen op de ‘essenties’, op de onderliggende energieën van datgene wat je in je Hart verlangt (en je Hart verlangt altijd naar je Hoge Doelen, naar de vervulling van je levensmissie).

En het Pad naar je Hoge Doelen is inderdaad vreugdevol, moeiteloos en harmonieus als we creëren/leven/scheppen in lijn met onze Bron/Ziel. Want dan werken alle omstandigheden mee: het hele Universum wijst ons de weg, bevestigt en bekrachtigt ons, brengt precies de juiste levenslessen, vaardigheden, mensen en mogelijkheden naar ons toe!

Activeer je Light body: ontwaak voor het Hoogste Goed van jezelf, de mensheid en de Aarde! Expandeer je bewustzijn! Straal jouw Licht!

Barbara Borecka 💫 💓 💫 💜 💫 💖 💫

Aanbod van mijn cursussen en workshops

Cursussen in Spanje (Calpe)

In de maand oktober verblijf ik aan de Spaanse oostkust, in Calpe, en geef daar de volgende cursussen:
10 – 11 oktober: Creëren van je werkelijkheid, deel 1
12 – 13 oktober: Creëren van je werkelijkheid, deel 2
15 – 16 oktober: Awakening Your Light Body, blok 1
17 – 18 oktober: Awakening Your Light Body, blok 2
19 – 20 oktober: Awakening Your Light Body, blok 3
21 – 22 oktober: Awakening Your Light Body, blok 4
Je kunt je natuurlijk inschrijven voor één of enkele blokken. Online deelname is ook mogelijk.
Op onze website kan je de verdere details vinden.

Online workshops en cursussen

30 oktober: Je Soulmate aantrekken
6 november: Geld Creëren
13, 27 november,  
11 december: Awakening Your Light Body, blok 1

Korte online workshops ‘Leven in Liefde vanuit je Hart’

Iedere tweede zaterdag van de maand van 13 tot 14.30 uur

Leven gaat over groei. Blijf jezelf ontwikkelen, bekrachtigen, je vibratie verhogen, je bewustzijn verruimen en ga steeds meer leven vanuit je Hart en Ziel!
Wordt een steeds grotere, stabiele Bron van Liefde, Licht, Vrede, Vreugde, Goedheid en Positiviteit voor de wereld!💫✨

De deelname is online via Google Meet: je kunt van tevoren de verbinding met ons controleren.

Liefdevolle Tantra voor vrouwen

Zaterdag 5 november 14-17 uur, online
(Als je deel wilt nemen aan deze workshop maar alleen in de zaal, laat het ons weten)

Diep in jou bevinden zich sensuele aspecten die ontwaakt kunnen worden. Iedere vrouw kan een ware Seks Godin worden en tegelijkertijd in diepgaande verbinding met haar Hart en Ziel blijven. De mooiste, stralende, levendige sensualiteit kent (spirituele) diepgang.

Het beste (en veiligste) is om er eerst in relatie tot jezelf aan te werken, en daarna pas met een partner.
Als je geen partner hebt dan zal het ontwaken van jouw Sensuele Zelf (en dat te gaan vibreren) de potentiële geliefden naar je toe magnetiseren.

Vraag het aan het orakel

Ik doe ook een aantal jaren leggingen met Tarotkaarten. Mijn Gidsen communiceren dan met mij via dit orakel. Mocht je nieuwe, diepe inzichten willen verkrijgen in je situatie, een breder perspectief om ernaar te kijken, adviezen om op een wijze, hoge manier ermee om te gaan, dan kun je een legging aanvragen.
Ook als je een belangrijke keuze moet gaan maken laat het orakel zien welke optie de meeste goede energie en stroming in zich heeft, wat de aandachtspunten zijn en waaraan nog gewerkt moet worden.

Ik heb vaak leggingen gedaan over allerlei situaties: liefde en relaties, financiën, werk, gezondheid etc.. En ook leggingen met specifieke, concrete vragen.
Je krijgt de foto van de legging, mijn ingesproken interpretatie ervan, inzichten en adviezen (als audiobericht gestuurd).

De uitgebreide legging (Keltische kruis) kost 100 euro en de kleine, korte legging met een simpele vraag of een keuze (2 paden legging) 25 euro.

Uitbreiding coaching

Wegens de toegenomen belangstelling voor individuele coaching op meerdere terreinen van het leven heb ik de mogelijkheden daarvoor uitgebreid.
Je kunt van te voren kiezen voor de duur, van 30 minuten tot 8 uur, waarbij de prijzen voor meerdere uren steeds gunstiger worden. Je ontvangt in alle gevallen een opname van de gesprekken en bij de inschrijving voor meerdere uren worden bovendien een boek en meerdere audio-albums inbegrepen in de prijs.
De locatie kan variabel zijn, van online tot een zaaltje of buiten in de natuur, zolang het weer dat toestaat.
Zie voor meer informatie onze website en – winkel onder ‘Individueel’.

‘Avontuur van de Ziel’ bijna uitverkocht

Ons boek ‘Avontuur van de Ziel’ over leven als Ziel op Aarde, geschreven vanuit de hoge, heldere bewustzijnstoestand van de Light Body, is bijna uitverkocht. Mocht je geïnteresseerd zijn om het aan te schaffen, dan moet je snel zijn. Bij aanschaf in onze webwinkel ontvang je als extra het bijpassende meditatie-album.

Vrijwilliger voor School voor Adelaars gezocht

Wim gaat helaas het secretariaat van de School voor Adelaars op 1 januari 2023 verlaten, na 3 jaar uitstekende steun! Heel veel dank lieve Wim! Moge alle Licht en Liefde waarmee je mij hebt geholpen om te verspreiden vermenigvuldigd naar je terug komen ! 🙏 💫 💜

Ik zoek iemand in zijn plaats, in ruil voor mijn cursussen, workshops, coaching, Licht transmissies, mijn boeken en audio albums. Mocht je de tijd hebben (een paar uren per week) en je geroepen voelen om mij te ondersteunen met mijn Lichtwerk, laat het dan weten per mail aan welkom@schoolvooradelaars.nl.
Wim gaat je dan inwerken.

Volg onze foto's, boodschappen en activiteiten ook via Facebook en Instagram.

Er staan inmiddels tal van foto's, video's en inspirerende teksten op School voor Adelaars-facebook en Instagram. Kom eens virtueel langs, like onze pagina, en word mijn facebook-vriend!

Wij waarderen ook zeer alle recensies en aanbevelingen die onze klanten achterlaten op Facebook en op School voor Adelaars die je vindt via de (bedrijven) Google!

Website: https://www.schoolvooradelaars.nl
Email: welkom@schoolvooradelaars.nl
Telefoon (en Whatsapp): 06-18426738.

Afmelden van deze nieuwsbrief doe je door een reply met de mededeling: afmelden.


Je kunt deze Nieuwsbrief gerust doorsturen aan je vrienden en kennissen.